(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Etsimme Helsingin toimipisteeseen ammattitaitoista KYLMÄASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut vastaa kokonaisvaltaisesti erilaisten kiinteistöjen toimivuudesta ja arvon säilymisestä. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. 

Kylmäasentajana työpäiväsi koostuu erilaisista kylmälaitteiden ja -järjestelmien, sekä ilmastoinninjäähdytyksen huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä joko itsenäisesti tai työparin kanssa. Työ on kokopäivätyötä ja tapahtuu arkisin pääsääntöisesti päiväaikaan, mutta työssä sinulla on mahdollisuus osallistua päivystysrinkiin viikonloppuisin ja arkipyhinä. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva alan koulutus ja mielellään osaamista kylmä- ja  jäähdytysalan huolto- ja asennustöistä. Tarvitset työssä B- ajokorttia, yli 3 kg:n kylmälupaa sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mukavaa tiimiä ja suurta kansainvälistä yritystä. Tehtävästä maksetaan sopimuspalkkaa, palkkatoiveesta voi mainita hakemuksessa. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, voit täyttää hakemuksen välittömästi osoitteessa www.iss.fi  tai oheisen linkin kautta tai kysyä ensin lisätietoja Jorma Leinoselta, 050 5663 389. Jorma on parhaiten tavoitettavissa 15.7. jälkeen. Hakuaika tehtävään päättyy 31.8.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -