Kylmäasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Haemme KYLMÄASENTAJAA tiimiimme Kainuun alueelle.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet.


Kylmäasentajana tehtäväsi koostuvat korjaustehtävistä sekä teknisestä kiinteistönhuollosta. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7 – 15.30 ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Tehtävän hoitaminen edellyttää kylmäasentajan koulutuksen, 3kg luvat sekä vähintään kolmen vuoden työkokemuksen alalta. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä, joustavaa sekä oma-aloitteista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Työssäsi tarvitset ajokorttia sekä suoritetun EA-kurssin, tulityö- ja työturvakortin ja SFS6002 sähkötyöturvallisuuskortin. Eduksi katsotaan teollisuuden tunteminen sekä hyvät IT-taidot.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen, ison talon edut sekä mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua. Täytä sähköinen hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi viimeistään  31.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Karppinen 040 747 9969, ma-pe 9-15.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1264023
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sotkamo