(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua.

 

Haemme nyt Imatran tehtaalle

 

KYLMÄLAITEASENTAJIA

 

kylmälaitteiden asennus- ja huoltotehtäviin. Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituiseen työsuhteen.

 

Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta kylmäasentajan tehtävistä. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja arvostat laadukasta työn jälkeä.

 

Jos olet oman alasi ammattilainen, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis uusiin haasteisiin niin rohkeasti hakemaan! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän vakaassa pörssiyhtiössä. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule siis mukaan kasvamaan kanssamme!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 10.5. mennessä alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä palvelupäällikkö Niko Nevalaiselta, p. 050-4067629