(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

HAEMME JUURI SINUA KYLMÄASENTAJAKSI

Kylmäasentajana olet mukana varmistamassa kaukojäähdytyksen sekä lämmön ja höyryn tuotantoon liittyvien tuotantolaitosten häiriötöntä toimintaa. Vastaat osaltasi kylmälaitejärjestelmien käyttö-, asennus- ja kunnossapitotöistä. Osallistut myös kunnossapitotoiminnan kehittämiseen.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA vahvaa ammattitaitoa ja kokemusta kylmälaitteiden asennustöistä. Sinulla on kylmäasentajan ammattitutkinto ja yli 3 kg:n lupa. Pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. Laadukas työn jälki on sinulle kunnia-asia. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja olet tottunut toimimaan myös asiakaspalvelutilanteissa. Vaihtelevat työskentelyolosuhteet edellyttävät sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Automaatio-, elektroniikka- ja sähköosaamisesta on hyötyä tehtävässä.

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE itsenäisen tehtäväkokonaisuuden, osaavan työyhteisön tuen sekä monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Hakeminen

Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 24.10.2018 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitomestari Mikko Leskinen p. 050 557 3477.

Turku Energia on savuton työpaikka.