(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Haemme nyt Mikkelin toimipisteeseemme kylmäasentajaa eri asiakaskohteiden kylmäalan huolto- ja asennustehtäviin. Olet sitten vasta uraasi aloitteleva kylmäasentaja tai jo kokenut konkari, hae heti mukaan!

Tarjoamme sinulle:

  • huipputiimin tueksesi
  • mielenkiintoiset asiakkuudet
  • mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua lisää
  • joustavat työajat
  • Caverionin henkilöstöedut

Tehtäväsi koostuvat kaupan alan kylmälaitteiden ja -järjestelmien, sekä ilmastoinninjäähdytyksen huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta itsenäisesti tai pareittain.

Viihdyt tehtävässä erinomaisesti jos olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus kylmä- ja jäähdytysalan huolto- ja asennustöistä, sekä soveltuvaa ammattitutkintoa. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset yli 3kg:n kylmäainelupia. Meillä on kuitenkin mahdollisuus kouluttaa alle 3kg:n pätevyyden omaavan tekijän yli 3kg:n pätevyyteen. Oikea asenne ja halu kehittyä on tärkeintä! Tehtävässä tarvitaan ajokorttia.

Lisätietoja antaa Caverionilta huoltopäällikkö Kimmo Saranen, puh. 050 537 6561 tai sähköpostitse kimmo.saranen@caverion.com. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 24.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.