(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme nyt kylmälaitteiden asennus- ja huoltotehtäviin Rovaniemelle

KYLMÄLAITEASENTAJAA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluvat kylmälaitteisiin liittyvät huolto-, asennus- ja urakointityöt kaupallisissa ja teollisuuden kiinteistöissä. Sinulta löytyy kylmälaiteasentajan pätevyys ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Kaupan kylmän tuntemus lasketaan eduksi. Tyyppinä olet oma-aloitteinen ja palat innosta oppia uutta. Positiivista asennetta sinulta ei puutu ja olet tarvittaessa valmis matkustamaankin työpäivän aikana.

Jos olet oman alasi rautainen ammattilainen, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis uusiin haasteisiin niin rohkeasti hakemaan! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän nuorekkaassa porukassa sekä kilpailukykyisen palkan ja edut. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. 

Älä siis enää epäröi, mikäli näet itsesi kasvavan kylmäalan ammattilaisena, lähetä siis CV ja vapaamuotoiden hakemus mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Jäikö jokin mietityttämään? Saat lisätietoja osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.