(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Kuopio

Kesä ja helteet lähenevät ja haemme nyt Kuopion alueelle kylmäasentajaa eri asiakaskohteiden kylmäalan huolto- ja asennustehtäviin. Oletko asiakaslähtöinen, joustava tiimipelaaja? Hae meille!

Vaihtelevat ja monipuoliset asiakaskohteet ja mukavat asiakkaat tuovat monipuolisuutta päivään. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Viihdyt tehtävässä erinomaisesti jos olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tehtäväsi koostuvat asiakaskohteidemme kylmälaitteiden ja -järjestelmien, sekä ilmastoinninjäähdytyksen huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta itsenäisesti tai pareittain.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus kylmä- ja jäähdytysalan huolto- ja asennustöistä, sekä soveltuva ammattitutkinto. Tehtävä edellyttää yli 3kg kylmäainelupia. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia.

Lisätietoja antaa Caverionilta huoltopäällikkö Mikko Siikström puh. 050 413 8306. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.

Hae tehtävää 12.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.