(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja Varkauteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Varkauteen oma-aloitteista ja ahkeraa kylmäasentajaa. Toivomme hakijalta useamman vuoden työkokemusta yli 3kg:n kylmälaitteista , etenkin vian selvityspuolesta. Työturvallisuuskortti edellytetään.

Työtä tehdään yhdessä vuorossa pääasiassa teollisissa olosuhteissa, mutta työtä on tarpeen mukaan muissakin kohteissa. Arvostamme joustavuutta. Työ on kokopäiväinen.

Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Työntekijä työllistyy alkuun määräaikaiseksi RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijäksi. Sen jälkeen on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen omille kirjoille.

Jätäthän hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa pian sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään heinäkuun alussa.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa ma-pe klo 8-16 rekrytointivastaava Iina Pyymäki puh. 0400 480 613 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.