Kylmäasentaja teollisuuskohteeseen
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020
Caverion hakee kylmäasentajaa Sotkamoon Terrafamen teollisuusalueelle. 

Caverion on vastuullinen työnantaja ja siitä meillä on näyttönä Vastuullinen kesäduuni-kampanjan voitto. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. Pidämme huolen, että monipuolisten henkilöstöetujemme lisäksi saat kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen työssäsi. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen ja ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tulevana asentajana työpäiväsi täyttyvät teollisuuden kylmälaitteiden ja -järjestelmien huolto-, viankorjaus- ja asennustöistä. Työnkuvaan kuuluu osallistuminen asiakaskohteen varallaoloon. 

Menestyäksesi työssä löytyy sinulta kylmäasentajan ammattitutkinto sekä yli 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat. Arvostamme kokemusta kylmäalan asennus- ja huoltotöistä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä hallita erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Eduksi katsomme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Miikka Häyrynen p. 050 390 1711.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, aloitus joustavasti sopimuksen mukaan. Huomioimme myös paluumuuttajat. Hae tehtävää 1.12.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot