(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Kesytätkö kylmyyden, hallitsetko helteen? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta ja jarruttamassa ilmastonmuutosta? Etsimme sinua, lämpötilojen valtias! Tai selkeämmin,

 

KYLMÄLAITEASENTAJA

 

Tule meille kylmälaitteiden asennus- ja huoltotehtäviin pääkaupunkiseudulle – tarjoamme kokoaikaisen ja vakituiseen työsuhteen ja aloitus on sovittavissa nopeallakin aikataululla. Tehtäviisi kuuluu ilmastoinnin jäähdytyksen huolto- ja korjaustoimenpiteet vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30.

 

Lämpötilojen valtiaana taskustasi löytyy paperit kylmäalan koulutuksesta sekä yli 3 kg kylmäaineluvat. Koska työ on suureksi osaksi itsenäistä, edellytämme sinulta vähintään parin vuoden työkokemusta kylmälaitteiden parissa. Tyyppinä olet oma-aloitteinen ja palat innosta oppia uutta. Positiivista asennetta sinulta ei puutu ja erinomainen asiakaspalvelu on sinulle itsestäänselvyys. Plussaa saat suoritetusta työturvallisuus- ja tulityökortista sekä ensiapukurssista.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana arjen sankareiden pataljoonaa. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla liikuntaseteleitä, laajan työterveyshuollon sekä kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja. L&T:n kiinteistötekniikan toimialalla työskentelee iso joukko asentajia ja huoltohenkilöitä Suomessa ja Ruotsissa, joten pääset osaksi suurta tekniikan ammattilaisten verkostoa. Jos siis olet alasi ammattilainen ja valmis uusiin haasteisiin, niin hae rohkeasti mukaan porukkaamme!

 

Kiinnostuitko? Käymme läpi hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, saat lisätietoja tehtävästä huoltopäällikkö Niko Koskelta, arkisin klo 8-16, puh. 046-9220882