(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja Loviisaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Toimintamme kasvaessa Uudellamaalla haemme Loviisaan Fortumin ydinvoimalaitokseen 
 
KYLMÄASENTAJAA
 
Miksi kannatta tulla töihin Coorille?
Tarjoamme sinulle hyvähenkisen työyhteisön ja mielenkiintoisen työskentely-ympäristön voimalaitosympäristössä. Työsuhde on vakituinen sekä kokoaikainen ja työpäiväsi ovat arkisin 7-15.  Palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan, ja toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.
 
Monipuolisessa tehtävässäsi toimit muun muassa vedenjäähdyttimien, lämpöpumppujen, ilmastointilaitteiden ja kylmälaitosten huolto- ja asennustehtävissä.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
Mitä odotamme sinulta?
Tässä tehtävässä sinulla tulee olla LVI-asentajan tutkinto, ja ainakin vuosi kokemusta kylmäasentajan tehtävistä.  Sinulla on erinomainen työturvallisuusajattelu ja työotteiltasi olet huolellinen. Työssäsi näkyy hyvä asiakaspalveluasenne ja lisäksi olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.
 
Lisäksi tarvitset tehtävässä:
 
• vesihygieniapassia
• työturvallisuuskorttia
• B-ajokorttia
• hyvää suomen kielen taitoa
 
Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä mielenkiintoiselta tehtävältä? Jos jokin asia jäi askarruttamaan, palvelupäällikkö Juha Luoma vastaa mielellään kysymyksiisi. Juhan tavoitat arkisin kello 8-16 numerosta 050 3244 149.
Hakemuksen saat meidän puolestamme laittaa  vaikka heti, mutta viimeinen takaraja hakemuksen lähettämiselle on 2.2.2020.
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).