Kylmäasentaja Lappeenrannan ja Imatran alueelle
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Kesytätkö kylmyyden, hallitsetko helteen? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta ja jarruttamassa ilmastonmuutosta? Etsimme sinua, lämpötilojen valtias! Tai selkeämmin,

 

KYLMÄLAITEASENTAJA

 

Tule meille kylmälaitteiden asennus- ja huoltotehtäviin Lappeenrannan ja Imatran alueelle – tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen. Tehtäviisi kuuluu kylmälaitteisiin liittyvät huolto-, asennus- ja urakointityöt, jotka painottuvat toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen jäähdytystekniikkaan. Työssä noudatetaan sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-15.30.

 

Ketä etsimme? Lämpötilojen valtiaana sinulta löytyy taskusta kylmälaiteasentajan pätevyys (yli 3 kg) ja työkokemusta kylmälaitteiden parissa. Tyyppinä olet oma-aloitteinen ja palat innosta oppia uutta. Positiivista asennetta sinulta ei puutu ja erinomainen asiakaspalvelu sekä turvallinen työskentely ovat sinulle tärkeitä asioita. Kaupan kylmän tuntemus ja monipuolinen kiinteistötekninen osaaminen lasketaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana arjen sankareiden pataljoonaa. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla liikuntaseteleitä, laajan työterveyshuollon sekä kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja. L&T:n kiinteistötekniikan toimialalla työskentelee iso joukko asentajia ja huoltohenkilöitä Suomessa ja Ruotsissa, joten pääset osaksi suurta tekniikan ammattilaisten verkostoa. Jos siis olet alasi ammattilainen ja valmis uusiin haasteisiin, niin hae rohkeasti mukaan porukkaamme!

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi. Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti, eli ethän kuitenkaan aikaile hakemisessa! Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, saat lisätietoja tehtävästä yksikön päälliköltä Niko Nevalaiselta arkisin klo 8.00-16.00 puhelinnumerosta +358504067629.                                                                       


 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot