(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja Kaakkois-Suomen alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

Haemme nyt KYLMÄASENTAJAA Kaakkois-Suomen / Kotkan ja Kouvolan alueelle eri asiakaskohteiden kylmäalan vikakorjaus-, huolto- ja asennustehtäviin.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Kylmäasentajana tehtäväsi koostuvat kylmälaitteiden ja -järjestelmien, sekä ilmastoinninjäähdytyksen huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat omasta työstä itsenäisesti tai pareittain. Työaika sijoittuu arkisin kello 7-16 välille ja työtunteja kertyy viikossa noin 40 tuntia. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Edellytämme hakijalta kylmäasentajan tutkintoa ja kattavan työkokemusta alalta. Välttämättömänä pidämme myös yli 3kg kylmäainelupia sekä B- luokan ajokorttia. Eduksi katsomme sähköosaamisen, mutta oikea asenne, oma-aloitteisuus ja asiakaslähtöisyys ovat sitäkin tärkeämpiä. Työskentelet aina työturvallisuuden huomioiden, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. 

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä. 

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 7.6.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -