KYLMÄASENTAJA Etelä-Pohjanmaalle
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Voima-Asennus Oy on vuonna 2009 Lappajärven Sähköasennus Oy:n ja Vimpelin Voima Oy:n asennustoiminnan yhdistymisestä muodostunut sähköasennusyhtiö. Yhtiöllä on pitkä historia ja vankka kokemus sähköasennuksista ja - urakoinnista Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella, toimipisteinään Lappajärvi ja Vimpeli. Vahvuutenamme on luotettavuus ja ammattitaito. Panostamme hyvään työnjälkeen ja nopeisiin vasteaikoihin. Lisätietoja: www.voima-asennus.fi
Haemme asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

KYLMÄASENTAJAA Etelä-Pohjanmaalle

Toimipiste voi olla Vimpeli, Lappajärvi tai Ilmajoki, työkohteet sijaitsevat eri puolella toiminta-aluetta.

Tehtävänäsi on ilmalämpöpumppujen ja ilma-vesipumppujen asennukset Etelä-Pohjanmaan alueella. Olet vastuussa omista aikatauluistasi ja saat sopia asennukset itse asiakkaan kanssa.

Voit olla sähköasentaja tai kylmäasentaja, jolla on vähintään alle 3 kg:n kylmäasentajapätevyys tai olet sellaista suorittamassa. Olet toimelias ja osaat työskennellä itsenäisesti. Ymmärrät myös asiakaslähtöisyyden ja vuorovaikutustaitojen tärkeyden.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät ja toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen Manpower Oy:n kautta Voima-Asennus Oy:llä. Työajat ovat ma-pe 7.30-16, työaikaan sinun on mahdollista vaikuttaa itse. Palkkaa maksetaan toivomuksesi mukaan joko TES:n mukaisesti tai suoritekohtaisesti.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää pikaisesti, mutta viimeistään 22.11.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1312949
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anne Vaisanen
  • Sijainti: Vimpeli, Etelä-Pohjanmaa