(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja, Caverion Suomi Oy
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Oletko kokenut ilmastoinnin ja jäähdytyksen huolto-, korjaus- sekä asennustyöt hallitseva ammattilainen?

Caverion Suomi Oy etsii kauttamme KYLMÄASENTAJAA vakituiseen tehtävään Vantaalle.

Tehtäväsi koostuvat kylmälaitteiden ja -järjestelmien sekä ilmastoinnin ja jäähdytyksen huolto-, korjaus- ja asennustehtävistä. Työskentelet asiakasrajapinnassa erilaisten kiinteistöjen parissa ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta itsenäisesti tai pareittain.

Työssäsi avainasemassa ovat asiakaskeskeinen toimintatapa, tiimityöskentelytaidot sekä kyky toimia itsenäisesti. Sinua odottavat mielenkiintoiset asiakkuudet, joustavat työajat ja huipputiimi tueksesi. Tässä tehtävässä Sinulla on myös mahdollisuus kehittää osaamistasi ja kouluttautua työn ohessa.

Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus kylmä- ja jäädytysalan huolto- ja asennustehtävistä sekä soveltuva ammattitutkinto. Tarvitset tehtävässä menestyäksesi yli 3 kg:n kylmäaineluvat. Työssäsi tarvitset myös ajokorttia.

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 liikevaihtomme oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 10 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Caverion tarjoaa sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia. Tarjolla on kilpailukykyinen palkkaus, mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut ja sinua odottaa rento työyhteisö mukavien työkaverien kera.

Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994