(Poistunut julkaisusta)

Kylmäalan projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020
Oletko kiinnostunut oman osaamisesi ja ammattitaidon ylläpitämisestä? Kiinnostaako vastata kokonaisvaltaisesti kylmäteknisten projektien toteutuksesta? Tässä tehtävässä sinulla on vapaus suunnitella oma työsi, saat vastuun työstäsi ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Työcaverit ovat myös isossa osassa, sillä haastavien ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme sosiaalisen työympäristön ja kannustavan tiimin. Tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut.

Toimintamme kasvaessa etsimme Vantaan toimipisteeseemme projektipäällikköä. Tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen sekä palkitsevan roolin kylmäteknisten järjestelmätoteutusten parissa.

Käy tutustumassa meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtäviisi kuuluu komponenttitason tarjouslaskenta, laite- ja putkimitoitus, esisuunnittelu, projektitoteutusten aikataulutus ja läpivienti sekä käyttöönotot ja asiakkuuksien hoito. Tukenasi tehtävässä ovat alan parhaat asiantuntijat. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulta tulee olla aiempaa kokemusta kylmäteknisten projektien toteutuksesta. Katsomme eduksi myös aikaisemman kokemuksen LVI-työjohtajan tehtävistä. Olet palveluhenkinen, ja luontaisten hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta pystyt kommunikoimaan selkeästi niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille. Toivomme sinulta kylmämestarin erikoisammattitutkintoa tai vaihtoehtoisesti muuta soveltuvaa koulutusta kuten LVI-insinööri tai -teknikko. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. #LI-TN1

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Niko Virtanen 4.8.2020 alkaen ti-to klo 10-14 välillä, p. 050 3111 512 tai niko.virtanen@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Lilli Toukola p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.