Kylmäalan projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Oletko kiinnostunut oman osaamisesi ja ammattitaidon ylläpitämisestä? Kiinnostaako vastata kokonaisvaltaisesti kylmäteknisten projektien toteutuksesta? Tässä tehtävässä sinulla on vapaus suunnitella oma työsi, saat vastuun työstäsi ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Työcaverit ovat myös isossa osassa, sillä haastavien ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme sosiaalisen työympäristön ja kannustavan tiimin. Tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut.

Toimintamme kasvaessa etsimme Tampereen toimipisteeseemme projektipäällikköä. Tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen sekä palkitsevan roolin kylmäteknisten CO2 järjestelmätoteutusten parissa.

Käy tutustumassa meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tehtäviisi kuuluu komponenttitason tarjouslaskenta, laite- ja putkimitoitus, esisuunnittelu, projektitoteutusten aikataulutus ja läpivienti sekä käyttöönotot ja asiakkuuksien hoito. Tukenasi tehtävässä ovat alan parhaat asiantuntijat.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta tulee olla aiempaa kokemusta kylmäteknisten CO2-projektien toteutuksesta. Olet palveluhenkinen ja luontaisten hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta pystyt kommunikoimaan selkeästi niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille. Toivomme sinulta kylmämestarin erikoisammattitutkintoa tai vastaavaa tehtävää tukevaa koulutusta (esim. LVI insinööri) sekä hyviä esimiestaitoja. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 24.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mikko Virtanen, p. 050 467 4600 tai mikko.virtanen@caverion.com Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot