(Poistunut julkaisusta)

Kylmäalan huoltopäällikkö/asiantuntija, Vantaa
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Haussa asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut kylmäalan ammattilainen! Meillä olisi nyt jäätävä kylmähaaste tarjolla osaavalle tyypille!

Epta Suomi Oy etsii kauttamme KYLMÄALAN HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ/ASIANTUNTIJAA Vantaalle.

Huoltopäällikkönä vastaat kylmähuoltoliikkeiden huoltosopimuksista ja projektien huoltokutsuista. Hoidat projekteihin takuuvaraosat, myytävät varaosat ja tilaat ne tarvittaessa tehtaalta. Tarkistat huoltoliikkeiden laskut, annat heille teknistä tukea ja hoidat kustannusseurantaa. Tarvittaessa jalkaudut kohteisiin jakamaan asiantuntemustasi. Valvot takuukohteita etänä ja vastaat siitä, että tehdastakuut tulevat hoidettua. Kuulut projektinjohtotiimiin, jolla on pitkä kokemus ja osaaminen tuotteista ja asiakkaan toiminnasta. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle. 

Toivomme sinun olevan aktiivinen ja energinen osaaja, joka pystyy ratkaisemaan ongelmatilanteet. Peräänkuulutamme yrittäjähenkistä asennetta ja itseohjautuvaa työotetta. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä paineensietokykyä.

Toivomme käytännön työkokemusta sekä koulutustaustaa kylmäalalta. Sinulta löytyy osaamista kylmäprosesseista, automaatiosta sekä sähköstä. Hiilidioksidi- ja Waterloop -laitosten ja -koneiden toiminta ovat sinulle mahdollisesti jo tuttuja.  Kylmä- ja sähköpätevyydet tukevat menestymistä tehtävässä. Yhtiön kansainvälinen luonne vaatii kykyä kommunikoida englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti.

Epta Suomi Oy on energiatehokkaiden ja ympäristöystävällisten jäähdytysratkaisujen toimituksiin erikoistunut yritys, jonka asiakkaita löytyy niin päivittäistavarakaupasta, teollisuudesta kuin HoReCa-sektorilta. Yritys on alan toiseksi suurimman globaalin toimijan Epta S.P.A:n tytäryritys ja yritysryhmästä löytyy yli sadan vuoden historia ja osaaminen toimialalta. Konserni työllistää maailmanlaajuisesti yli 6000 henkilöä, lisätietoja www.eptarefrigeration.com

Sinua odottaa työstään innostunut ammattilaisten tiimi ja tuki, alan parhaat tuotteet ja niihin perusteellinen koulutus, mielenkiintoinen ja itsenäinen tehtäväkenttä sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994