Kylmäalan huoltopäällikkö
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021
Ovatko kylmätekniset järjestelmät sinulle tuttuja? Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaatko supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut ammattilainen? Tällöin olet hakemamme huoltopäällikkö ja me Caverionilla haluamme sinut Meille töihin!

Tässä huoltopäällikön tehtävässä sinulla on vapaus suunnitella oma työsi ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Meillä Caverionilla oman osaamisen kehittäminen sekä ammattitaidon ylläpitäminen, kuten myös työcaverit ovat myös tärkeässä osassa. Haastavien ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoammekin sosiaalisen työympäristön ja kannustavan tiimin, jonka kanssa ei tylsää päivää töissä näe! Monipuolisiin henkilöstöetuihin kuuluvat koulutusmahdollisuuksien lisäksi mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut. 

Huoltopäällikön työtehtäviin kuuluu myynti- ja esimiestehtävät, sekä vikakorjauksien tarjouslaskenta. Hyödyt siis myyntihenkisyydestä ja hyvien esimies- ja vuorovaikutustaitojen omaamisesta. Tiimipelaajana olet myös tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus (kylmämestari, alempi tekninen korkeakoulututkinto tai vastaava) sekä useamman vuoden kokemusta alalta. Omaat vahvan kokemuksen kylmäteknisistä järjestelmistä ja ymmärrät niiden nivoutumisen LVISA-ratkaisuihin. Eduksi katsomme CO2-tekniikkaan perustuvien kylmäteknisten järjestelmien tuntemuksen ja vahvat tietotekniset taidot, esim SAP ja Office-työkalut.  Asiakaslähtöinen asenne ovat tämän tehtävän suorittamisessa avainasemassa. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 15.3.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Niko Virtanen p. 050 311 1512. #LI-TN1
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot