(Poistunut julkaisusta)

Kylmäalan huoltopäällikkö, Caverion Suomi Oy
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Hei kylmäalan vankka ammattilainen! Löytyykö kokemusta esimiestehtävistä?

Caverion Suomi Oy etsii kauttamme KYLMÄALAN HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ Lahti/Päijät-Hämeen alueelle.

Vastaat asiakkaiden kylmäteknisten järjestelmien huollon, korjauksen ja ylläpidon työnjohdollisista tehtävistä. Hallitset kylmäteknisten saneerausprojektien kokonaisuuksia. Hoidat palvelusopimuksia sekä tarjouslaskentaa ja teet ratkaisukeskeisellä asenteella yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa organisointikykyä. Tukenasi ovat esimiehesi lisäksi joukko alan kärkiammattilaisia. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus ja usean vuoden kokemus kylmäalalta sekä esimiestyöstä. Sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä ja osaamista kylmäprosesseista, automaatiosta sekä sähköstä. Kylmä- ja sähköpätevyydet tukevat menestymistä tehtävässä.

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 liikevaihtomme oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 10 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Caverion tarjoaa sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia. Tarjolla on kilpailukykyinen palkkaus, mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut ja sinua odottaa rento työyhteisö mukavien työkaverien kera.

Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994