Kylmä- tai suurkeittiölaiteasentaja
Maailmalämpö MIL Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019
Maailmalämpö MIL Oy
Yrityksemme juuret juontavat vuoteen 1956, jolloin kylmäalan perheyritys avasi ovensa Salossa. KylmäApu nimellä yritys aloitti toimintansa 1986.
Perinteisten kylmähuoltojen lisäksi kuvioon tulivat ilmastointilaitteet ja lämpöpumput joitakin vuosia myöhemmin. Maailmalämpö MIL Oy perustettiin 2010, jonka jälkeen uuden strategian mukaisesti yritys keskittyy pääsääntöisesti lämpöpumppujen myyntiin, asennukseen ja huoltoon. Koulutetut asentajamme tekevät kuitenkin edelleen myös kylmähuoltoja. Toimialueemme keskipiste on kotikaupunkimme Salo, mutta asiakkaitamme löytyy niin Turun talousalueelta kuin pääkaupunkiseudultakin. Mottona on “sen minkä myymme myös asennamme ja huollamme” eli kokonaispalvelu asiakkaalle yhdestä ja samasta paikasta.

Toimenkuva
Etsimme Maailmalämpö MIL Oy:lle Saloon ammattitaitoista kylmälaiteasentajaa. Työtehtäviin kuuluu kylmälaitteiden ja – järjestelmien asennus huolto- ja korjaustehtävät. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Salon ja Turun talousalueilla. Tehtävässä liikutaan firman autolla.
Odotamme sinulta
Haemme tehtävään itsenäiseen työhön kykenevää, oma-aloitteista ja luotettavaa työntekijää. Omaat vastuullisen ja tehokkaan työskentelytavan sekä osaat toimia paineen alla. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet asiakaspalveluhenkinen.
Koulutus ja työkokemus
Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta kylmä- ja jäähdytysalan huolto- ja asennustöistä, sekä soveltuvaa ammattitutkintoa.
Sinulla tulee olla voimassa oleva kylmäainelupa.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön sekä haastavat ja monipuoliset työtehtävät. Aloitamme haastattelut jo haun aikana, ja täytämme paikan heti sopivan löydyttyä. Joten jos kiinnostuit paikasta, toimi nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä VMP:n sähköinen työnhakulomake osoitteessa www.vmp.fi. Liitä siihen CV:si ja merkitse kiinnostavaksi paikka. Mikäli sinulta löytyy jo hakemus meiltä, niin päivitäthän tietosi/CV:si ajan tasalle ja hae paikkaa.
Kesto
6 kk, mahdollisuus pidempään työsuhteeseen
Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@vmp.fi, 040 802 2923
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.10.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1303617
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Henna Hietanen (henna.hietanen (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 040 802 2923
  • Sijainti: Salo