(Poistunut julkaisusta)

KYC-toimihenkilö
OP-Palvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta.  Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

Haemme nyt Yritysturvallisuuteen Talousrikollisuuden torjunnan vastuualueelle, Asiakkaan tunteminen -tiimiin Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen KYC-toimihenkilöitä. 

KYC-TOIMIHENKILÖ

Asiakkaan tunteminen – tiimin tehtävänä on vahvan tuen antaminen liiketoimintasegmenteille asiakkaiden ja osallisten tuntemiseen liittyvissä tehtävissä, kehittää tuntemiseen liittyviä parhaita käytänteitä ja menettelytapoja sekä organisoida ja hoitaa keskitettyjä tuntemistoimenpiteitä. 

KYC -toimihenkilön tehtäviin kuuluvat yritys- ja instituutioasiakkaiden tuntemistoimiin liittyvät käytännön tehtävät. Tehtäviin kuuluu uusien ja olemassa olevien asiakkaiden tunteminen ja tehostettu seuranta.

Odotamme sinulta

Sinulla on kokemusta pankkiliiketoiminnasta yritys- tai instituutioasiakkaiden tuntemiseen liittyvistä tehtävistä. Työtavoiltasi olet huolellinen ja vastuuntuntoinen tekijä sekä osaat soveltaa osaamistasi laaja-alaisesti. Olet erinomaisin viestintä- ja vuorovaikutustaidoin varustettu henkilö, joka kykenee toimimaan sujuvasti myös haastavissa painetilanteissa. Saavutat annetut tavoitteet ja kehität mielelläsi omaa ja tiimisi osaamista. Toivomme hakijalta innovatiivista ja muutosmyönteistä asennetta, koska tavoitteenamme on löytää tehtävään erinomaisella asenteella varustettu asiantuntija, joka edistää tavoitteitamme määrätietoisesti ja ratkaisukeskeisesti. 

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ja muu kielitaito luetaan eduksi. Työpisteesi sijaitsee Vallilassa.

Meistä

Yritysturvallisuusosasto vastaa OP Ryhmän liike- ja tukitoimintojen tuesta ja ohjauksesta. Olemme luontainen osa OP Ryhmän liiketoimintaa ja toimintaamme arvostetaan. Jokainen meistä on oman alansa huippuosaaja ja saamme tavoitteemme maaliin yhteistyöllä.

Sinua kollegaksi odottelee tehokas asiantuntijoista koostuva tiimi. Olemme hyvin dynaaminen joukko, jolla on jatkuvasti monta rautaa tulessa. Mahdolliset pulmat ratkomme yhdessä tiiviinä tiiminä. Suhtaudumme työhömme kovalla ammattiylpeydellä ja asiat viedään maaliin huolella pitämällä asiakas toimintamme keskiössä. Mukavien kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle modernin työympäristön sekä ison talon edut ja kehittymismahdollisuudet. 

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, voit olla yhteydessä tiimipäällikkö Laura Niemeen puh. 040 6282992 ja sähköpostitse laura.niemi@op.fi.

Voit hakea tehtävään 24.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Tuothan hakemuksessasi esiin myös palkkatoiveesi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!