(Poistunut julkaisusta)

KYC-koordinaattoreita / tuntityöntekijöitä
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Haemme kahta tuntityöntekijää LähiTapiola Vahinkoyhtiön suurasiakasyksikköön hoitamaan asiakkaan tunnistamisen ja tuntemisen prosessia (Know Your Customer). Avaintehtäviisi kuuluu yritysasiakkaiden tuntemistietojen kerääminen, analysointi ja ylläpitäminen koko asiakassuhteen elinkaaren ajan. Tarjoamme sinulle mukavan haasteellisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä asiakkaan tuntemisen ja rahanpesun estämisen ammattilaiseksi.

Työn luonne on joustava ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle opintojen ohelle. Toivomme, että voit työskennellä joustavasti 3-5 päivää viikossa. Tehtävä on määräaikainen 31.03.2021 saakka.

Odotamme sinulta

  • itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyä
  • aitoa kiinnostusta AML/Compliance asioihin yritysliiketoiminnassa
  • tarkkuutta ja halua analysoida tietoa

AML/KYC-kokemus vakuutusyhtiöstä tai muualta finanssisektorilta, tehtävää tukeva koulutustausta / opiskelusuuntaus sekä hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat palvelupäällikkö Milla Rajala (Huom! Tavoitettavissa 13.2. alkaen), puh. 044 507 2182 milla.rajala@lahitapiola.fi ja compliance officer Eeva Kavonen puh. 050 537 5064 eeva.kavonen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 29.2.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.