(Poistunut julkaisusta)

Kyberturvallisuuden osaaja RekryKoulutus
Aalto PRO

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2020

Kouluttaudu ja työllisty kyberturvallisuuden asiantuntijaksi!

Kiinnostaako sinua tietoverkkoihin ja -järjestelmiin sekä uusiin teknologioihin liittyvät turvallisuusasiat?

Kyberturvallisuudesta huolehtiminen ja uhilta suojautuminen on uusien teknologioiden ja digitalisaation myötä yrityksille ja organisaatioille entistä tärkeämpää. Organisaatiot tarvitsevat asiantuntijoita, joilla on ymmärrys liiketoiminnan tarpeista sekä vankka tekninen tausta ja osaaminen.

Kyberturvallisuuden osaaja RekryKoulutus antaa osallistujille valmiudet toimia yrityksessä turvallisuudesta vastaavissa tehtävissä, laajan koulutuksen, projektityön ja työssäoppimisen avulla. Ohjelman jälkeen sinulle on kehittynyt laaja ymmärrys kyberturvallisuuden perusteista, ja osaat ottaa huomioon erilaisia uhkia, riskejä ja suojaamiseen liittyviä tarpeita käytännön työssä. Ymmärrät, kuinka kyberturvallisuuden osa-alueet vaikuttavat liiketoimintaan.

Koulutus on tarkoitettu työttömille, lomautetuille tai irtisanomisuhan alla oleville korkeasti koulutetuille henkilöille, joiden koulutustausta on esimerkiksi matemaattisen tai teknisen alan korkeakouluopinnot tai henkilöille, joille on kertynyt työkokemukseen perustuvaa asiantuntijuutta mainituilta aloilta.

Kiinnostuitko? Ohjelman tarkemmat tiedot ja hakulinkit sekä yritykset, jotka etsivät kyberturvallisuuden tulevia osaajia, löydät sivulta www.aaltopro.fi/kyberrekry 

Ohjelmaan kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä valintaprosessi käynnistyy jo hakuaikana.

Ohjelmaan haetaan TE-toimiston sivujen kautta. Koulutuksen numero on 696314.

Hakuaika päättyy 18.1.2021.

Lisätietoja ohjelmasta saat ohjelman yhteyshenkilöiltä:
Laura Carnicelli, laura.carnicelli@aaltoee.fi
Kimmo Rissanen, kimmo.rissanen@aaltoee.fi

Yritysyhteistyöstä vastaa:
Inka Sihvola Inka.sihvola@nesenta.fi, Puh. 040 520 5855
Lotta-Riina Kolppanen Lotta.riina.kolppanen@nesenta.fi, Puh. 0400 996 752

---

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton.

Aalto PRO:lla, joka on osa Aalto University Executive Education -ryhmää, on yli 25 vuoden asiantuntijakokemus rekrytointiin tähtäävien koulutusohjelmien toteuttamisesta. Toimintamme osana Aalto-yliopistoa takaa korkean laadun ja luotettavuuden. Kauttamme on työllistynyt jo tuhansia työnhakijoita. Sekä ohjelmiin osallistujien että yritysasiakkaittemme tyytyväisyysaste on erinomainen.