(Poistunut julkaisusta)

Kyber-organisaattori
Huoltovarmuuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Haemme Helsinkiin

Kyber-organisaattoria

kehittämään kyberturvallisuutta yhteiskunnan ICT-infrastuktuureissa ja eri toimialoilla. Huoltovarmuuskeskuksella on menossa kaksi kyberturvallisuutta edistävää ohjelmaa (KYBER 2020 ja KYBER 2030), joissa luodaan uutta ekosysteemiä ja yhteistyöprojekteja. Tavoitteena on nostaa yhteiskunnan kyberturvallisuuden kehittämisen aktiivisuutta luomalla rakenteita, jotka ovat vaikuttavia, pysyviä ja itsensä kantavia. Ohjelmissa luodaan uusia palveluja ja toimialaohjelmia, ryhdistetään ja systematisoidaan kyberharjoituksia sekä parannetaan digitaalista infrastruktuuria.

Hakemallamme henkilöllä on laaja kokemus kyberturvallisuuteen liittyvistä asioista, ymmärrys sekä liiketoiminnan että teknologian lainalaisuuksista, Suomen elinkeinoelämästä sekä innovaatioista. Odotamme ylempää korkeakoulututkintoa, erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englantia. Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeaa ambitiotasoa, kykyä laaja-alaiseen, strategiseen ajatteluun sekä kykyä monimutkaisten verkostojen kehittämiseen. Tarpeen on myös hankesalkun hallintakyky, hyvä neuvottelutaito sekä kyky kestää painetta, sovitella ristiriitoja ja viedä asiat sitkeästi maaliin.

Tarjoamme itsenäisen tehtävän laajan sidosryhmäverkoston keskiössä, mahdollisuuden luoda uutta ja vaikuttaa Suomen kokonaisturvallisuuteen sekä riittävät resurssit saada konkreettisia tuloksia aikaan.

Tehtävä edellyttää valitulle henkilölle tehtävää perusmuotoista turvallisuusselvitystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa infrastruktuuriosaston johtaja Sauli Savisalo (02950 510 73) arkiaamuisin klo 8–9, muina aikoina Personnelin konsultti Timo Tuohimaa (0400 403 032).

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 11.11.2018 mennessä osoitteeseen www.personnel.fi.