(Poistunut julkaisusta)

Kvantitatiivinen osaaja 49561
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Vahvistamme OP Riskienhallinnan Validoinnit –yksikköä ja etsimme mallien validointiin

KVANTITATIIVISTA OSAAJAA

Tehtävässä toimit riskianalyytikkona mallien validoinnissa. Validoinnit –yksikkö toteuttaa malliriskien hallintaa varmistamalla OP Ryhmän käyttämien arvostus-, riski- ja liiketoiminnan mallien toimivuutta. Validoinneissa arvioimme mallien matemaattista tai tilastollista perustaa, käytettyjä oletuksia sekä ohjelmistototeutusta. Arviota toimivuudesta täydennetään laadullisilla tarkasteluilla mallin käytöstä ja mallin lopputulosten hyödyntämisestä. Tehtävässä käsitellään laajoja tietokanta-aineistoja ja tehdään mallien rinnakkaistoteutuksia. 

Ketä etsimme?

Olet kiinnostunut finanssiliiketoiminnasta ja erityisesti alalla käytettävistä malleista. Vahva kvantitatiivinen koulutus antaa sinulle hyvät edellytykset ymmärtää mallien vahvuuksia ja heikkouksia. Sinulla käytännön tietoteknistä osaamista ja osaat ohjelmoida hyvin jollakin ohjelmointikielellä. Tarvittaessa olet myös valmis opettelemaan uusia. Käyttämiämme kieliä ovat esimerkiksi SQL, Python, R ja SAS. Työskentelytapasi on analyyttinen ja tarkka. Omaat kärsivällisyyttä ja kykyä omaksua finanssiliiketoimintaan liittyvää sääntelyä ja sisäistä ohjeistusta. Pystyt hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia. 

Odotamme, että sinulla on ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla voi olla myös tieteellinen jatkotutkinto. Oleellista on tehtävän hoidon kannalta riittävä matemaattinen ja tietotekninen osaaminen, myönteinen suhtautuminen uusien asioiden oppimiseen sekä rohkeus tarttua toimeen. Aiempaa kokemusta finanssialalta emme edellytä.

Meistä 

Tarjoamme sinulle haastavia tehtäviä finanssiliiketoiminnan matemaattisten ja tilastollisten mallien parissa. Pääset kehittämään mallien validointeihin liittyviä menettelyjä ja kehittymään kvantitatiivisen riskienhallinnan ammattilaiseksi yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Osaava ja mutkaton validointitiimimme, johon kuuluu tällä hetkellä yhdeksän henkeä, odottaa sinua yhdessä sparrailuun ja oppimaan uutta. Työskentelemme OPn Vallilan uudistetussa korttelissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko saman tien? Helena Tuhkanen kertoo sinulle mielellään lisää puhelimitse 040 722 6273 (varmimmin tavoitettavissa 14.6. klo 15-16, 18.6. klo 13-14 tai 20.6. klo 11-12) tai sähköpostitse helena.tuhkanen(at)op.fi

Voit hakea tehtävään 27.6.2018 mennessä OPn Uramahdollisuudet-sivun kautta kertomalla meille, miksi juuri sinä olet etsimämme osaaja. Täytä hakujärjestelmään henkilötietosi ja liitä hakemukseen saatekirje, CV ja opintosuoritusote.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.