(Poistunut julkaisusta)

Kvantitatiivinen analyytikko
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Haemme nyt Luottoriskit-yksikköön Helsinkiin kvantitatiivista analyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Kvantitatiivinen analyytikko / Luottoriskit

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Kvantitatiivinen analyytikko toimii osana tiimiä, jonka tehtävänä on kehittää ja ylläpitää luottoriskimallien monitorointia, sekä analysoida tuloksia. Monitoroinnilla varmistetaan OP Ryhmän käyttämien luottoriskimallien toimivuus ja laatu.

 

Monitoroinnin lisäksi kvantitatiivinen analyytikko osallistuu portfoliotasoiseen luottoriskianalyysiin.

 

Mitä odotamme sinulta 

 

Kvantitatiiviselta analyytikolta odotetaan vahvaa kvantitatiivista osaamista, analyyttistä mieltä sekä hyviä kommunikaatiotaitoja. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla vahva tietokantaosaaminen sekä kokemusta käytettävistä ohjelmistotyökaluista (mm. SQL, SAS, R). Lisäksi tehtävässä edellytetään osaamista ja kokemusta tilastollisten menetelmien hyödyntämisestä laajojen aineistojen analysoinnissa. Aiempi tuntemus luottoriskimalleista katsotaan eduksi.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. matemaatikko, tilastotieteilijä), ja mielellään vähintään kahden vuoden työkokemusta relevanteista tehtävistä. Finanssialan ja pankkiliiketoiminnan aiempi tuntemus lasketaan merkittäväksi eduksi. 

 

Työ on ajoittain hektistä ja aikataulutettua, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä, kykyä oman työn priorisointiin ja valmiutta reagoida nopeasti tilanteen vaatiessa. Tehtävään valittava henkilö tarttuu asioihin oma-aloitteisesti, työskentelee pitkäjänteisesti ja itsenäisesti.

 

Tarjoamme sinulle 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen riskienhallinnan osaamiskentältä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. Tulet työskentelemään mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä, jonka kanssa pääset syventymään luottoriskimalleihin kehittäen samalla omaa osaamistasi. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 30.10. mennessä. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Kauppinen puhelimitse 050 3699747 tai sähköpostilla jenni.kauppinen@op.fi. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.
 

#Li-POST