(Poistunut julkaisusta)

Kvalitetsingenjör (KMA), Norra Sverige
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Destia Sverige Ab söker miljö-/kvalitetsingenjör (KMA) till Västerbottens och Norrbottens regioner (Norra Sverige)

Vad vi erbjuder

Vi söker en motiverad, noggrann och sakkunnig kvalitetsingenjör. Vi erbjuder en utmärkt möjlighet att utveckla Destias verksamhetsförutsättningar i Norra Sverige. I din uppgift får du vara med och starta och skapa en grund för projektverksamheten tillsamman med våra experter. Du får också vara med och påverka bland annat dina projekts innehåll samt dess resurser. Med din egna aktiva handling får du förverkliga moderna tillvägagångssätt samt lyfta fram betydelsen av hållbar utveckling i projekten.

Den här tjänsten erbjuder dig ett väldigt mångsidigt arbetsfält, som enligt eget intresse öppnar upp för karriärsutveckling inom Destia. En viktig del av uppgiften är att säkerställa att de lagenliga kraven följs i arbetsmiljön, att följa med, dokumentera och göra riskanalyser av möjliga avvikelser samt att konkretisera principer i praktiken, att skapa förutsättningar för effektiva verksamhetsmodeller och stödja dess implementering.

Som kvalitetsingenjör inom Destia är du bra på att nätverka och du kommer också att konstruktivt samarbeta såväl med projektpersonalen, kommunikationen som med kunden. Som effektiv expert på kvalitetssaker (kvalitet, miljö och arbetsmiljö) får du var med och utveckla Destias verksamhet och produkter så att dom blir ännu bättre. Till ditt stöd har du moderbolagets, som verkar i Finland, kvalitetsnätverk. En del av din roll är också att föra vidare bolagets expertis inom hela organisationen. En central del av ditt jobb är din egen utveckling och inlärning. Du erbjuds en mångsidig topptjänst!

Uppgiften är heltid och börjar enligt avtal.

Vi förväntar oss

Att du är villig att binda dig till våra värderingar: ärligt, tillsammans, förnyande och framgångsrikt. Vi förväntar oss att du har erfarenhet från byggnads- eller infrabranschen och en lämplig högskoleutbildning, minst yrkeshögskola. Vi förutsätter stadig kvalitativ kunskapsbas, som du har använt i din jobbkarriär. Vi förväntar oss också bevis på tidigare projekthantering, planmässighet och resultatorienterat handlingsätt samt flytande kunskaper i engelska och svenska. Andra språkkunskaper så som finska anses fördelaktiga.  Som fördel anses också byggnadsbranschens certifikat och erfarenhet av granskningar. Uppgiften förutsätter reseberedskap.

Blev du intresserad?

För mer information om tjänsten och att jobba inom Destia ger Tuomas Räinä (tuomas.raina@destia.fi).

Ansökning

Klicka på "Ansök till denna position" under annonsen. Sökningen har gjorts enkel; allt vi behöver är ditt namn, e-postadress, CV och några ord om varför detta jobb skulle vara ett bra nästa steg i din karriär.

Ansök mellan 12 juni 2020 och 30 juni 2020 kl. 23:59 (Europe/Helsinki)​