(Poistunut julkaisusta)

Kvalitetsassistent till Ole’s Fast Food Ab
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Oles Fast Food är ett modernt och ständigt utvecklande livsmedelsföretag som verkat inom branschen sedan år 2000. Vi verkar i nya moderna utrymmen i Edsevö. Våra produkter säljs till partihandeln och direkt till våra samarbetspartners. Vi omsatte år 2018 sju miljoner euro och sysselsätter idag 20 personer. Vi fokuserar på hög kvalitet och våra kvalitetskontroller sträcker sig genom hela kedjan, från råvaruanskaffningen till leveransen av de färdiga produkterna. Vår verksamhet är certifierad enligt FSSC 22000 standard.

Kvalitetsassistent till Ole’s Fast Food Ab

KOM OCH JOBBA MED OSS!

Arbetsuppgiften är mångsidig och till dina uppgifter hör mm. att upprätthålla och utveckla kvalitets- och livsmedelssäkerhetssystemet tillsammans med kvalitetsteamet. Du kommer att vara kontaktperson till myndigheterna och kunderna när det gäller kvaliteten. Du utför kvalitetsgranskningar, -rutiner och tillhörande dokumentationer. Produktionsarbetet kommer också att vara en av dina arbetsuppgifter.

Vi förväntar oss att du har en lämplig skolning eller arbetserfarenhet av dylika arbetsuppgifter t.ex. laborant eller/och livsmedelsarbetare. Som person är du pålitlig, noggrann och systematisk. Du ska gärna vara van vid att arbeta effektivt både självständigt och i team. Vi värderar goda organisationsfärdigheter och en förmåga att motivera andra. Du bör kunna bra finska och engelska, vi ser svenska som en merit.

Vi erbjuder dig

  • i början en 10 månaders avtal
  • en konkurrenskraftig månadslön och ett dagsarbete
  • möjligheter att utvecklas i ditt arbete samt en konkurrenskraftig lön
  • omfattande inskolning
  • en trivsam arbetsmiljö, mångsidiga förmåner och stöd av ett professionellt team

Platserna fylls genast när lämpliga personer hittas!

Blev du intresserad? Sök tjänsten snarast möjligt, dock senast 3.11.19 genom att registrera din CV på adressen www.uniflex.fi och länka din ansökan till denna tjänst.

Tilläggsuppgifter om tjänsten ger Uniflexs HR-konsult Linda Huggare-Koskela tfn 040 685 5200 och Regionchef Juha-Pekka Myllykangas tfn 050 913 4065.