(Poistunut julkaisusta)

Kuvausliikkeen esimies / Kuvaverkko Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Kuvaverkko Oy on Suomen suurin valokuvausyritys ja edelläkävijä alalla. Järjestämme vuosittain 400 000 henkilön muotokuvaukset. Foto Profiili on yksi Kuvaverkon kuvausliikkeistä. Asiakkaitamme ovat päiväkodit, koulut, urheiluseurat ja yritykset. Tärkeintä meille on kuvaansa tyytyväinen asiakas: intohimonamme on ikuistaa kuvattavasta juuri "Se Hetki".

Foto Profiilissa työskentelee kolme vakituista ja kymmenen freelancer-valokuvaajaa Etelä-Suomen alueella. Studiomme on Pitäjänmäellä Helsingissä. Emoyhtiömme liikevaihto on 11 miljoonaa euroa ja olemme vakavarainen yritys.

Kuvausliikkeen esimies

Kuvausliikkeen nykyisen vetäjän siirtyessä Kuvaverkon kuvauspäälliköksi, tarvitsemme kuvausliikkeelle uuden vetäjän.

Toimenkuva

  • kuvaajien esimiehenä toimiminen
  • tarjouspyyntöjen seuraaminen ja kuvaussopimusten myynti
  • kuvaustapahtumien sopiminen ja resurssointi
  • asiakasrekisterin ylläpito

Työaika on toimistolla arkisin klo 8–18 välillä, jolloin asiakkaat ja kuvaajat ovat tavoitettavissa. Satunnaisesti töitä on myös lauantaisin ja iltaisin. Työ on hyvin kausiluonteista, joten syksyisin työpäivät venyvät pidemmäksi kuin keväällä. Raportoit Kuvaverkon kuvauspäällikölle, joten sinulla on mahdollisuus oppia tehtävään työssäsi.

Odotamme haettavalta henkilöltä itsenäistä ja tarkkaa otetta työntekoon sekä myyntihenkistä asennetta. Esimies- ja myyntikokemus sekä valokuvausalan tuntemus lasketaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti selkokielellä ja MS Office -työkalujen käyttö on sinulle arkipäivää. Ruotsin kielen taidosta ja ajokortista on hyötyä. Olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen.

Lisätietoja antaa kuvauspäällikkö Milla Huutoniemi, puh. 0400 974 458 klo 13–14 välillä 18.9. ja 23.9. Muina aikoina MPS-konsultit Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413 ja Otto Pankkonen, puh. 020 746 9462. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 30.9.2019 mennessä.