(Poistunut julkaisusta)

Kuvatoimittaja
Ilta-Sanomat

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Ilta-Sanomat etsii kuvatoimittajaa, joka vastaa Ilta-Sanomien verkon ja printin kuvaliikenteen ja kuvaajien koordinoinnista, kuvien hankkimisesta eri lähteistä sekä niiden valitsemisesta verkkoon ja printtiin.

Olet tiimipelaaja, jolla on hyvä yleissivistys ja laaja kiinnostus kaikkiin aihealueisiin. Sinulla on erinomainen silmä hyville valokuville ja aktiivinen ote niiden löytämiseksi laajasta tarjonnasta ja erilaisista arkisto- ja kuvatoimistolähteistä. Vaikka työ vaatii saumatonta yhteistyötä useiden ammattiryhmien kanssa, vastuu kuvien hankinnasta ja kuvausjärjestelyistä on usein itsenäistä. Uutistilanteissa kuvatoimittaja on avainhenkilö, joka sietää hyvin kiirettä ja painetta.

Edellytämme alan kokemusta, eri kuvalähteiden ja arkistojen tuntemusta ja hyvää englannin kielen taitoa. Journalistinen kokemus ja valokuvaustaito lasketaan eduksi. Myös somekanavien hallinta on työssä tärkeää.

Työtä tehdään vuoroissa kaikkina viikonpäivinä Sanomatalossa Helsingin keskustassa. Tehtävä on vakinainen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.5.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa kuvatoimituksen esimies Panu Katila, panu.katila (at) iltasanomat.fi.