(Poistunut julkaisusta)

Kuvataideopettaja, Vantaan kuvataidekoulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Kulttuuri
Vantaan kuvataidekoulu

Orvikkitie 15, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 


Vantaan kuvataidekoulu on Vantaan kaupungin ylläpitämä lasten ja nuorten taidekoulu, joka järjestää taiteen perusopetusta kuvataiteen laajan oppimäärän mukaisesti.

Taiteen perusopetus on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää ensisijaisesti lapsille ja nuorille järjestettävää eri taiteenalojen opetusta, joka samalla antaa oppilaalle valmiuksia ilmaista itseään ja hakeutua asianomaisen taiteenalan ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta on kelpoinen antamaan henkilö, jolla on soveltuva alan ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto tai asianomaisen taiteenalan vähintään opistoasteinen opettajantutkinto.


Vantaan kuvataidekoulu on yksi Suomen suurimmista kuvataidekouluista.

Meillä on viisi opetuspistettä eri puolilla Vantaata: Tikkurilassa, Myyrmäessä, Kartanonkoskella, Kivistössä ja Korsossa. Virkaan valitulla on opetustunteja kaikissa opetuspisteissä.

Työ on pääsääntöisesti iltatyötä ja opetustunnit arkisin klo 15.00 - 21.00 välillä.  Oppilaat ovat iältään 5 - 20 vuotiaita.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, pedagogista pätevyyttä sekä eri ikäisten lasten ja nuorten opettamisen osaamista. Monipuolista kuvataideopettajan ammatin hallintaa, halua osallistua kuvataidekoulun toiminnan kehittämiseen ja reipasta mieltä.

Luemme eduksi: Kokemuksen taiteen perusopetuksesta. Kuvataidekasvatuksen kentän ja alan kehityksen hyvän tuntemuksen. Valmiudet yhteistyöhön lastenkulttuurin sekä muiden taidelaitosten ja TPO-oppilaitosten kanssa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES:n mukaan

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan Työ on pääsääntöisesti iltatyötä ja opetustunnit arkisin klo 15.00 - 21.00 välillä.


Yhteystiedot:

Rehtori

Saari Juha

0438253756

juha.saari@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 10.00-17.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.