(Poistunut julkaisusta)

Kuvantamisen yliääkäri ja radiologi
Mehiläinen Länsi-Pohja

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

MEHILÄINEN LÄNSI-POHJA OY ETSII PALVELUKSEENSA KUVANTAMISEN YLILÄÄKÄRIÄ JA RADIOLOGIA

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy on Kemin, Tornion, Keminmaan ja Simon kuntien sekä Mehiläinen Terveyspalvelut Oy:n muodostama yhtiö, joka vastaa Kemin ja Tornion perusterveydenhuollon lääkäripalveluista sekä Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin somaattisen erikoissairaanhoidon palveluista. Palvelutuotanto on jaettu kuuteen palvelulinjaan, jotka ovat kiireellinen hoito, vastaanottopalvelut, sairaanhoidon palvelut, kuntoutus, sairaanhoidon tukipalvelut ja suun terveydenhuolto. Etsimme palvelukseemme ylilääkäriä vastaamaan kuvantamisen kokonaisuudesta ja radiologian erikoislääkäriä.

Kuvantamisen yksikössä tehdään radiologisten tutkimusten ja toimenpiteiden lisäksi KNF-, KF- ja isotooppitutkimuksia. Radiologian osaston angiolaitteisto on yhteiskäytössä kardiologien kanssa. Yksikössä on vakituisessa työsuhteessa kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen erikoislääkäri ja kolme radiologian erikoislääkäriä. Lisäksi määräaikaisia erikoistuvia lääkäreitä ja vaihtelevasti tuntityötä tekeviä lääkäreitä. Kuvantaminen kuuluu sairaanhoidon tukipalvelujen palvelulinjaan. Laitteistot ovat keskussairaalatasoisia, MRI-laite on vasta päivitetty ja uusi CT-laite hankitaan v. 2019. Osastolla on hyvin koulutetut hoitajat ja hyvä ilmapiiri.

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy on yksi alueensa, Meri-Lapin, suurimpia työnantajia. Perämeren ympäristö ja läheinen Lappi tarjoavat vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon kauniissa luonnossa. Sairaalamme on savuton työpaikka. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä voimassa oleva todistus tartuntatautilain (1227/2016, TTL) 48 § mukaisista rokotuksista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n radiologian ylilääkäri Anitta Liisanantti, 040 488 9532 / anitta.liisanantti@mehilainen.fi sekä tukipalveluiden linjajohtaja Eija Mattila, 040 545 9043 / eija.mattila@mehilainen.fi

Hakemukset tehtäviin lähetetään 30.4.2019 klo 22.00 mennessä osoitteella Mehiläinen Länsi-Pohja Oy, Merikatu 3, 94100 Kemi tai sähköisesti osoitteeseen eija.mattila@mehilainen.fi