(Poistunut julkaisusta)

Kuvaaja (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Asiakasyrityksemme Helsingissä hakee nyt määräaikaiseen työsuhteeseen iloisen asenteen omaavia kuvaajia. Työt alkavat syksyllä ja työn kesto on noin 3-5 kuukautta. Työ on kokopäiväinen.

Tehtäviisi kuvaajana kuuluvat koulu- sekä päiväkotikuvien kuvaus. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta kuvaustyöstä katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön. Voit myös olla kuvaajan uraasi aloitteleva henkilö. Tässä tehtävässä hyvä asenne ratkaisee! Tulet saamaan kattavan perehdytyksen työhösi sekä ammattitaitoisen, alalla pitkään toimineen tiimin tuen.

Odotamme henkilöltä joustavuutta, pitkäjänteisyyttä sekä tehokasta ja iloista asennetta työntekoa kohtaan. Työ sopii sinulle, mikäli olet mukava, sosiaalinen ja helposti lähestyttävä persoona. Kommunikoit erinomaisesti suomen kielellä, muu kielitaito on plussaa. Katsomme suureksi eduksesi aikaisemman kokemuksen lasten kanssa työskentelystä sekä aidon kiinnostuksen kohderyhmämme kanssa työskentelyä kohtaan. Visuaalisuus, innovatiivisuus ja oma ideointi kuvaustilanteissa auttaa sinua onnistumaan työssäsi.

Yritys tarjoaa sinulle mukavan ja viihtyisän työyhteisön, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä. Etuina saat mukavat työkaverit sekä kilpailukykyisen palkan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse pian, kuitenkin viimeistään 17.7.2018 mennessä. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Sini Lehtinen. Voit kysyä lisätietoa paikkaa kohtaan arkisin klo 9-15 välillä, p. 050 411 0390.