(Poistunut julkaisusta)

Kuusankosken alueen vahtimestari
Kouvolan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Kouvolan seurakuntayhtymässä on haettavana Kuusankoski-Valkeala aluelle vahtimestarin 15.10.18 - 1.12.2019 määräaikainen toimi. Tehtävä on kokoaikainen, jota tehdään 3 vkon tasoitusjaksossa 38h 45 min viikossa (3 vkossa 116h 15min). Työtunneista 3pv/ vko Voikkaalla ja 2/ vko Valkealassa. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Vahtimestarin tehtävään sisältyy Kuusankosken ja Valkealan seurakunnan alueen kirkkojen suntio tehtävät, sekä kirkkojen ja seurakuntatalojen siisteydestä ja puhtaudesta huolehtiminen sekä siihen liittyvä kokonaisvaltainen kiinteistöistä huolehtiminen, sekä pienimuotoisten  tarjoilujen järjestäminen. Lisäksi tehtävään sisältyy asiakaspalvelua, neuvontaa ja opastusta. Tehtävä edellyttää myös omatoimisuutta, asiakaspalvelulähtöistä asennetta sekä kykyä tehdä päätöksiä ja toimia itsenäisesti seurakunnan edun mukaisesti. Pääasiallisena työpisteenä on Voikkaan kirkko- ja seurakuntatalo, sekä Valkealan kirkko ja seurakuntatalo. Tehtävään sisältyy  ilta- ja viikonlopputyötä. Vahtimestari toimii tarvittaessa myös muissa Kouvolan seurakuntayhtymän kiinteistöissä.

Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan-, suntion tai muu vastaava tutkinto tai riittävä kokemus vastaavanlaisesta työstä. Haastattelussa painotamme yhteistyökykyä, muutosvalmiutta ja halua itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Valintamme tulee perustumaan tasapuoliseen harkintaan henkilön pätevyydestä ja sopivuudesta sekä tehtävään että työyhteisöön. Haastatteluun kutsutaan.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaisesti. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu työntekijän työkokemukseen, enintään 15 % peruspalkasta.

Työsuhde alkaa 8.10.2018 (mahdollisuus myös sopia aloituspäivästä). Tehtävän täytössä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Ennen työn vastaanottamista on työhön valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Lisätietoja antaa ylivahtimestari Eija Mäkelä p. 040-5217980 eija.makela@evl.fi

Hakemukset tulee toimittaa Soile Laineelle 19.9.2018 klo 16.00 mennessä (hakemuksia ei palauteta):

Kiinteistötoimen palvelupäällikkö

Soile Laine

Savonkatu 40

45100 Kouvola