(Poistunut julkaisusta)

Kuulutus aurinkoisille baaritarjoilijoille!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Nyt olisi kiperästi tarve loistavaa asennetta ja hehkuvaa hymyä omaaville, monipuolisesta työstä innostuville baaritarjoilijoille. Tässä työssä pääset osaksi vasta avattavan ravintolan freesiä menoa sekä rentoa duuniporukkaa.

Kesällä 2018 avataan rennolla ja pirteällä meiningillä varustettu ruoka-seurusteluravintola. Vantaan oma olohuone, johon voi loistavan sijainnin ansiosta piipahtaa yksin, kaksin tai vaikka isommallakin porukalla nauttimaan after workista tai istumaan iltaa pidemmän kaavan mukaan. Ravintola tarjoaa sesongin mukaisesti laadukkaista raaka-aineista tehtyjä ja suurella sydämellä valmistettuja á la carte- annoksia, käsityötä arvostaen. Ravintolaan voi myös tulla erikoiskahville ja värikkäille jälkiruoille.

Tehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisista salipuolen työtehtävistä. Ravintolan lounge baarissa valmistat maistuvat cocktailit ja terassilla tarjoilet aurinkoisestä kesäpäivästä nauttiville asiakkaille suussa sulavat herkut viihdyttäen heitä sekä tiimiäsi svengaavalla palvelutyylilläsi. Arvostamme, jos joskus olet työksesi kantanut lautasta, sheikannut shakeriä tai valuttanut hanoista olutta, mutta tärkeintä tässä työssä on hyvä asenne! Mikäli sinulta luonnistuvat myös kahvinystävän herkut aina espressosta cafe latteen on tästä taidosta ehdottomasti hyötyä tehtävässä.

Etsimme baaritarjoilijaa jolle olisi luvassa työtunteja keskimäärin 60-90h/3vko. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti 10:30-02:00 väliselle ajalle ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Voit olla juuri valmistunut tai jo jonkin verran kokemusta taaksesi haalinut ravintola-alan tulevaisuuden stara, mutta pääasia on, että annat innokkuutesi tulla esille ja hyvän meiningin tarttua. Työsopimus solmitaan Opteamin kanssa ja palkkaus katsotaan kanssasi kohdilleen.

Tule valloittamaan iloisella persoonallasi koko tiimi ja hurmaamaan asiakkaat! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Hyppää remmiin, missä duunitkin taittuvat zillaten!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Joustava työote
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Baariosaaminen, A la Carte osaaminen