(Poistunut julkaisusta)

Kutomotyöntekijä, Lapua
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Toimenkuva
Asiakasyrityksemme etsii mattokutomotyöntekijää. Kutomossa on automaatiokone, jonka työn jälkeä täytyy tarkkailla sekä konetta huoltaa, mikäli jotain ongelmia ilmenee. Koneen huoltoon kuuluu esimerkiksi terien ja lankojen vaihtamista. Valmiita painavia mattorullia pakataan sekä siirrellään tehtaalla, joten käytössä on myös erilaisia apuvälineitä tehtävien suorittamiseen ja niiden käyttöön saa opastuksen. Trukki tulee todennäköisesti kutomolla tutuksi, mutta kortti sen ajamiseen ei ole entuudestaan pakollinen.
Odotamme sinulta
Et tarvitse työhön erillistä koulutusta tai aiempaa kokemusta vastaavasta työstä. Paikan päällä sinut perehdytetään työhön ja saat opastuksen koneen käyttöön. Sinun tulisi olla tarkka ja huolellinen, että näet milloin koneen jälki ei ole toivottua. Ketteryydestä ja hyvästä fyysisestä kunnosta on apua, sillä välillä konetta korjatessa täytyy päästä hankaliin paikkoihin.
Muut tiedot
Työ alkaa mahdollisimman pian ja mahdollisuus on vakituiseen työsuhteeseen. Jätä hakemus sekä päivitetty CV osoitteessa www.vmp.fi ja klikkaa Kutomotyöntekijä Lapualle. Lisätietoja työpaikasta saat sähköpostiosoitteesta laura.rintamaki@vmp.fi tai puhelimitse numerosta 0403075242.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Laura Rintamäki, laura.rintamaki@vmp.fi, 0403075242
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.10.2019 mennessä.