(Poistunut julkaisusta)

Kutoja
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Valmet Technologies Oy:n Fabrics-liiketoimintayksikkö valmistaa Tampereen tehtaallaan puristinhuopia, kuivatusviiroja ja belttejä paperikoneteollisuuteen. 

Etsimme nyt tehtaallemme kutojaa noin seitsemän kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu kutomakoneiden käyttö, käynnin valvonta ja laaduntarkkailu. Työ on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä.

Edellytykset

Toivomme hakijalta työkokemusta tehdasympäristöstä, oppimishalua, tarkkuutta, joustavuutta sekä valmiutta vaihteleviin työtehtäviin.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää henkilöltä hyvän fyysisen kunnon lisäksi oma-aloitteista otetta työntekoon, hyviä kädentaitoja, laatuajattelua ja yhteistyökykyä tiimissä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle tuotannollista työtä siistissä tehdasympäristössä ja mahdollisuuden oppia paperikonekudosten valmistamista mukavassa työporukassa.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 5.2.2020. 

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Jussi Evikoski, jussi.evikoski@valmet.com 


Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.
Liity tiimimme! www.valmet.com/careers