(Poistunut julkaisusta)

Kustannustoimittajia luonnontieteisiin
Kustannusosakeyhtiö Otava

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee

MÄÄRÄAIKAISIA MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLISTEN AINEIDEN KUSTANNUSTOIMITTAJIA

Otava Oppimisen palvelut -yksikköön, luonnontieteiden toimitukseen. Toimitettavia oppiaineita ovat biologia, ympäristöoppi, kemia ja matematiikka eri kouluasteilla.

Työskentelet osana Otavan sisäistä oppimateriaalien toimitustiimiä ja vastaat sovittujen projektien eteenpäin viennistä ja toimitustyöstä. Teet työtä sisällöntuottajien ja yksikön muiden ammattilaisten kanssa tulevaisuuden oppimateriaalien kehittämiseksi.

Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto sekä kokemusta opetus- tai toimitustyöstä. Olet aktiivinen ja aikaansaapa, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Johdat määrätietoisesti ja kustannustehokkaasti sekä printti- että digiprojekteja ja olet tarvittaessa valmis kiivaaseenkin työtahtiin. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä digitaalisia valmiuksia ja kykyä oppia uusia asioita myös aikataulupaineiden keskellä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työyhteisön kehittyvässä ja innostuneessa asiantuntijaorganisaatiossa, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

Tehtävät ovat määräaikaisia. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan, ja määräaikaisuudet ovat kestoltaan 1–2 vuoden mittaisia.

Lisätietoja antaa My Hermanson p. 050 577 1002 perjantaina 24.5. klo 9–11 ja tiistaina 28.5. klo 14–16.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pe 31.5.2019 mennessä osoitteessa https://tyopaikat.otava.fi/#/jobs/maaraaikaisia-kustannustoimittajia-465GAcj/951796. Liitä mukaan ansioluettelosi.