(Poistunut julkaisusta)

Kustannustoimittaja
Kustannusosakeyhtiö Otava

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020

Kustannusosakeyhtiö Otavan Oppimisen palvelut -yksikkö hakee humanististen aineiden toimitukseen
 
KUSTANNUSTOIMITTAJAA

Työskentelet osana Otava Oppimisen palveluiden humanistisen aineiden tiimiä ja vastaat alakoulun äidinkielen ja kirjallisuuden sekä muiden sovittujen oppimateriaaliprojektien etenemisestä ja toimitustyöstä.

Teet työtä oppikirjailijoiden ja yksikön muiden ammattilaisten kanssa tulevaisuuden oppimateriaalien kehittämiseksi.

Olet koulutukseltasi luokanopettaja tai äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja. Ymmärrät hyvin asiakkaiden tarpeita ja haluat vaikuttaa oppimateriaalien tulevaisuuteen. Olet reipas, joustava ja aikaansaapa. Johdat määrätietoisesti sekä printti- että digiprojekteja ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi arvostamme kustannusalan ja koulumaailman tuntemusta.

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen työyhteisön nopeasti kehittyvässä ja innostuneessa asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja antaa kustannuspäällikkö Leija Arvassalo, p. 041 545 7073, torstaina 11.6. klo 14–15, perjantaina 12.6. klo 9–11 ja maaanantaina 15.6. klo 10–11.

Tee hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen heti tai viimeistään 18.6.2020 osoitteessa https://tyopaikat.otava.fi/#/jobs/kustannustoimittaja-humanististen-aineiden-osastolle-6gbw8ck/954094 Hakemuksia käsitellään sitä mukaa kuin niitä saapuu.