(Poistunut julkaisusta)

Kustannustoimittaja
Tammi

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

TAMMI etsii

KUSTANNUSTOIMITTAJAA

kotimaisen kaunokirjallisuuden asiantuntevaan ja innostavaan tiimiin.

Etsimme kokenutta ja intohimoista tarinoiden ja kielen taitajaa. Ymmärrät kirjailijasuhteen merkityksen luovassa prosessissa. Olet tottunut verkostoitumaan uusien tulevaisuuden kirjailijoiden kanssa. Sinulla on vankka kokemus kaunokirjallisen tekstin toimittamisesta ja näkemys siitä, minkälaisesta kirjallisuudesta lukijat pitävät. Pystyt tukemaan, innostamaan ja haastamaan kirjailijaa luomaan parhaan mahdollisen teoksen. Osaat ilmaista itseäsi hyvin sekä kirjallisesti että suullisesti.

Ymmärrät, miten lukijoita puhutellaan digitaalisessa ajassa ja muuttuvassa kirjallisessa maailmassa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja tietotekniset taitosi ovat hyvät. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja teet työtä oma-aloitteisesti ja joustavasti tiiviissäkin aikataulussa. Ymmärrät verkostoitumisen tärkeyden ja hallitset tiimityöskentelyn ja projektien vetämisen.

Tarjoamme aktiivisen ja vireän työyhteisön, jossa vastuullasi on kotimaisten kaunokirjojen toimittaminen ja uusien kiinnostavien hankkeiden ideoiminen ja löytäminen.

Lisätietoja paikasta saat kustannusjohtaja Outi Mäkiseltä (puh. 040 83 44404) keskiviikkona 17.4. klo 11–13 ja torstaina 18.4. klo 10–12. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan ansioluettelosi 26.4.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@tammi.fi