(Poistunut julkaisusta)

Kustannustoimittaja vieraiden kielten tiimiin
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme vieraiden kielten tiimiimme ammattitaitoista ja energistä 

KUSTANNUSTOIMITTAJAA

Kustannustoimittajana tehtäväsi on ruotsin ja englannin kielten painettujen ja digitaalisten oppimateriaalien toimittaminen. Ideoit, työstät ja editoit käsikirjoituksia kohderyhmälle ja julkaisualustalle sopiviksi aineistoiksi yhdessä tekijäryhmien kanssa. Suunnittelet ja toteutat projektiesi toimitustyön kustannustehokkaasti.

Osallistut lisäksi tuotteiden ulkoasun suunnitteluun ja toteutukseen, projekteja koskevan päätöksenteon valmisteluun sekä avustajien (kuvittajat, valokuvaajat, freelance- graafikot/-taittajat/-toimittajat) valintaan ja heidän työnsä koordinointiin.

Kustannustoimittajan työssä onnistuaksesi tarvitset erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä projektinhallintakykyä. Olet aikaansaava, sinnikäs ja järjestelmällinen ja saat asiat sujumaan ilman kiireen tuntua. Sinulla on paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä positiivinen ote työntekoon ja teet laadukasta lopputulosta aikataulupaineista huolimatta. Motivoidut asiakastyöstä ja luot luontevasti hyvät suhteet sisäisiin ja ulkoisiin yhteistyökumppaneihin. Jos sinulla on lisäksi erinomaiset digitaaliset valmiudet ja olet jatkuvasti valmis kehittämään sekä vastuullasi olevia oppimateriaaleja että omaa osaamistasi, kustannustoimittajan paikka voi olla sinun!

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen saat, jos sinulla on kieltenopettajan koulutus ja pääaineesi on ruotsi tai englanti. Myös muiden vieraiden kielten opinnoista on etua. Arvostamme lisäksi kokemusta opetus- ja kustannusalalta.

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle merkityksellisen työn oppimisen alalla. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa.

Lisätietoja

Kiinnostuitko ja haluatko mukaan innostavaan oppimisen maailmaan? Täytä sähköinen hakemuslomake pian, kuitenkin viimeistään 28.1.2020. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli haluat tietää lisää tehtävästä, soita kustannuspäällikkö Kirsi Vuoriselle puh. 040 184 2873. Kirsin tavoitat parhaiten ke 22.1. klo 9–10 ja ma 27.1. klo 15–16. Tai tule tapaamaan Kirsiä Educa-messuille Sanoma Pron ständille la 25.1. klo 10-15 välisenä aikana.