(Poistunut julkaisusta)

Kustannustoimittaja vieraiden kielten tiimiin
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Haemme vieraiden kielten tiimiimme ammattitaitoista ja energistä kustannustoimittajaa vakituiseen työsuhteeseen.

KUSTANNUSTOIMITTAJA, englanti ja ruotsi

Kustannustoimittajana tehtäväsi on englannin ja ruotsin kielten painettujen ja digitaalisten oppimateriaalien toimittaminen. Ideoit, työstät ja editoit käsikirjoituksia kohderyhmälle ja julkaisualustalle sopiviksi aineistoiksi yhdessä tekijäryhmien kanssa. Suunnittelet ja toteutat projektiesi toimitustyön kustannustehokkaasti.

Osallistut lisäksi tuotteiden ulkoasun suunnitteluun ja toteutukseen, projekteja koskevan päätöksenteon valmisteluun sekä avustajien (kuvittajat, valokuvaajat, freelance- graafikot/-taittajat/-toimittajat) valintaan ja heidän työnsä koordinointiin. Seuraat projektien valmistumista ja niihin liittyviä kustannuksia.

Kustannustoimittajan työssä onnistuaksesi tarvitset erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä projektinhallintakykyä. Olet aikaansaava, huolellinen ja järjestelmällinen ja saat asiat sujumaan ilman kiireen tuntua. Sinulla on paineensietokykyä ja teet laadukasta lopputulosta aikataulupaineista huolimatta. Motivoidut asiakastyöstä ja luot luontevasti hyvät suhteet sisäisiin ja ulkoisiin yhteistyökumppaneihin. Jos sinulla on lisäksi erinomaiset digitaaliset valmiudet ja olet jatkuvasti valmis kehittämään sekä vastuullasi olevia oppimateriaaleja että omaa osaamistasi, kustannustoimittajan paikka voi olla sinun!

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen saat, jos sinulla on kieltenopettajan koulutus ja pääaineesi on englanti tai ruotsi. Myös muiden vieraiden kielten opinnoista on etua. Arvostamme lisäksi kokemusta opetus- ja kustannusalalta.

Lisätietoja

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle merkityksellisen työn oppimisen alalla. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko ja haluatko mukaan innostavaan oppimisen maailmaan? Täytä sähköinen hakemuslomake pian, kuitenkin viimeistään 15.10.2018.

Mikäli haluat tietää lisää tehtävistä, soita kustannuspäällikkö Kirsi Vuoriselle puh. 040 184 2873. Kirsin tavoitat parhaiten pe 28.9. klo 10–11 ja to 4.10. klo 15–16.

Tutustu meihin työnantajana: tästä linkistä.