(Poistunut julkaisusta)

Kustannustoimittaja vieraiden kielten tiimiin (vakituinen työsuhde)
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme vieraiden kielten tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista ja energistä

kustannustoimittajaa

Kustannustoimittajana tehtäväsi on englannin ja ruotsin kielten painettujen ja digitaalisten oppimateriaalien toimittaminen. Ideoit, työstät ja editoit käsikirjoituksia kohderyhmälle ja julkaisualustalle sopiviksi aineistoiksi yhdessä tekijäryhmien kanssa. Suunnittelet ja toteutat projektiesi toimitustyön kustannustehokkaasti.

Osallistut lisäksi tuotteiden ulkoasun suunnitteluun ja toteutukseen, projekteja koskevan päätöksenteon valmisteluun sekä avustajien (freelancegraafikot, -taittajat ja toimittajat sekä kuvittajat ja valokuvaajat) valintaan ja heidän työnsä koordinointiin. Seuraat projektien valmistumista ja niihin liittyviä kustannuksia.

Kustannustoimittajan työssä onnistuaksesi tarvitset erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä projektinhallintakykyä. Olet aikaansaava, huolellinen ja järjestelmällinen ja saat asiat sujumaan ilman kiireen tuntua. Sinulla on paineensietokykyä ja teet laadukasta lopputulosta aikataulupaineista huolimatta. Motivoidut asiakastyöstä ja luot luontevasti hyvät suhteet sisäisiin ja ulkoisiin yhteistyökumppaneihin. Jos sinulla on lisäksi erinomaiset digitaaliset valmiudet ja olet jatkuvasti valmis kehittämään sekä vastuullasi olevia oppimateriaaleja että omaa osaamistasi, kustannustoimittajan paikka voi olla sinun!

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen saat, jos sinulla on kieltenopettajan koulutus tai kokemusta kustannustoimittajan työstä.  

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle merkityksellisen työn oppimisen alalla. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa.

”Terveiset tulevalta esimieheltäsi

Etsimme yhteistyökykyistä ja aikaansaavaa uuden oppimisesta kiinnostunutta vieraiden kielten ammattilaista. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn oppimisen alalla tiimissä, jossa yhdessä innostuneiden ja osaavien kollegoiden kanssa olet mukana tekemässä tulevaisuuden kielten oppimateriaaleja.
Kirsi Vuorinen, kustannuspäällikkö”

Kiinnostuitko ja haluatko mukaan innostavaan oppimisen maailmaan? Täytä sähköinen hakemuslomake pian, kuitenkin viimeistään 27.5.2018.

Mikäli haluat tietää lisää tehtävistä, soita kustannuspäällikkö Kirsi Vuoriselle puh. 040 184 2873. Kirsin tavoitat parhaiten to 16.5. klo 9–10 ja pe 24.5. klo 14–15.

Tutustu meihin työnantajana: tästä linkistä (https://www.sanomapro.fi/tietoa-meista/toissa/)