(Poistunut julkaisusta)

Kustannustoimittaja, luonnontieteet
Edita Publishing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Haemme peruskoulun ja lukion oppimateriaalien toimitukseen luonnontieteiden

 KUSTANNUSTOIMITTAJAA

Vastaat oppimateriaaliprojektien toteuttamisesta: johdat tekijäryhmien työskentelyä, suunnittelet ja toimitat painettuja ja digitaalisia aineistoja sekä osallistut markkinointiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, johon sisältyy luonnontieteiden, kuten kemian, fysiikan tai biologian, aineenopettajan pedagogisia opintoja. Sinulla on kokemusta aineenopettajan tai kustannustoimittajan työstä sekä näyttöä erinomaisesta suomen kielen taidosta. Arvostamme digitaalisten oppimisympäristöjen sekä lukion luonnontieteiden opetuksessa käytettävien ohjelmistojen tuntemusta.

Tehtävässä menestyminen vaatii huolellista työotetta, projektinjohtotaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää tietoteknistä ja luonnontieteellistä osaamista sekä paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden kehittää tulevaisuuden oppimateriaaleja innostavassa työyhteisössä. Panostamme esimiestyöhön sekä henkilöstömme kehittämiseen ja hyvinvointiin.

Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu noin kaksi vuotta.

Lisätietoa tehtävästä antaa vastaava kustannuspäällikkö Hanna Sokratous, puh. 040 860 2223, tai hanna.sokratous@edita.fi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV viimeistään 17.1.2020.