(Poistunut julkaisusta)

Kustannustoimittaja, kielten oppimateriaalit
Edita Publishing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme peruskoulun ja lukion oppimateriaalien toimitukseen kielten

KUSTANNUSTOIMITTAJAA

Vastaat oppimateriaaliprojektien toteuttamisesta: johdat tekijäryhmien työskentelyä, suunnittelet ja toimitat painettuja ja digitaalisia aineistoja sekä osallistut markkinointiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy ruotsin ja mahdollisesti englannin aineenopettajan pedagogisia opintoja. Sinulla on kokemusta aineenopettajan tai kustannustoimittajan työstä sekä näyttöä erinomaisesta suomen kielen taidosta. Arvostamme digitaalisten oppimisympäristöjen sekä lukion kielten opetuksen tuntemusta.

Tehtävässä menestyminen vaatii huolellista työotetta, projektinjohtotaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää tietoteknistä ja ruotsin ja englannin osaamista sekä paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden kehittää tulevaisuuden oppimateriaaleja innostavassa työyhteisössä. Panostamme esimiestyöhön sekä henkilöstömme kehittämiseen ja hyvinvointiin.

Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu noin kaksi vuotta.

Lisätietoa tehtävästä antaa vastaava kustannuspäällikkö Hanna Sokratous, puh. 040 860 2223, tai hanna.sokratous@edita.fi.

Jätä hakemuksesi viimeistään 2.2.2020. Liitä mukaan ansioluettelo palkkatoiveineen.