Kustannuslaskija
Mangrove Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Mangrove on vuonna 1994 perustettu kotimainen vakavarainen ja kasvava asumiseen erikoistunut perheyritys. Yrityksemme on 25 vuoden aikana kehittynyt ja laajentunut rakennusalan konsultointitehtävistä kokeneeksi rivi- ja kerrostalojen rakentajaksi. Olemme valinneet tehtäväksemme ympäristön hyvinvointia ja kestävää kehitystä tukevien kohtuuhintaisten asumisratkaisujen tuottamisen. Rakennamme omistus- ja vuokrakoteja yksityishenkilöille sekä olemme kokenut KVR-rakennuttaja- ja hankeyhteistyökumppani kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille. Vuoden 2020 liikevaihto on noin 40 milj. euroa ja vuoden 2021 budjetoitu liikevaihto noin 50 milj. euroa. Toimimme Uudenmaan, Länsi-Suomen ja Pirkanmaan alueilla, ja parhaillaan rakenteilla on noin 300 ja suunnitteilla noin 400 uutta asuntoa.

Mangrove Oy on moderni matalan hierarkian rakennusyritys. Haluamme uudistaa rakennusalaa sisältä päin. Tämä tapahtuu panostamalla joustavaan ja nykyaikaiseen toimintakulttuuriin. Arvostamme päämäärätietoisia työntekijöitä, joilla on intoa ja tahto tuottaa laadukasta jälkeä. Meille on tärkeää toimia perheyrityksen reiluilla periaatteilla: reippaalla palveluasenteella, laatuun panostaen sekä asiakkaitamme ja työntekijöitämme arvostaen.

Mangrovelle on nyt haussa:

KUSTANNUSLASKIJA TURKUUN

Kustannuslaskijan roolissa tulet työskentelemään osana Mangroven asuntorakentamisen tiimiä. Rooli on tärkeä, sillä kustannuslaskija pääsee suoraan omalla tarkalla tekemisellään vaikuttamaan Mangroven tulevan asuntotuotannon toteutumiseen kustannustehokkaasti.

Kustannuslaskija hoitaa asuntokohteiden hinnoittelun, ja tekee määrälaskentaa, silloin kun määriä ei ole muuten saatavilla. Kustannuslaskija myös pyytää ennakkotarjouksia yhdessä hankinnan kanssa ja vastaa omien tehtäviensä työjärjestyksen suunnittelusta ja ajallisesta sujumisesta.

Sopivilta hakijoilta odotamme soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä kokemusta rakennusalan kustannuslaskennasta. Toivomme myös muutaman vuoden kokemusta rakennusliikkeessä työskentelystä, koska se auttaa ymmärtämään sitä, miten laskentatehtävät vaikuttavat käytännön tekemiseen työmaalla. Alan yleinen hintatietoisuus on myös etuna tehtävässä menestymisen kannalta. Toivomme, että olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja vastuuta ottava, ja teet töitä mielelläsi tiimissä. Olet analyyttinen ja numeroiden parissa viihtyvä laskennan ammattilainen.

Mangrove tarjoaa:
- laadukkaan työterveyden, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja muut työsuhde-edut
- työyhteisön kasvavassa organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki
- mahdollisuuden kehittyä tehtävässä ja kasvaa organisaation mukana
- ajanmukaiset työkalut
- pääset vaalimaan ja kehittämään ekologisia arvoja

Yhteenveto työsuhteesta:

Kesto: Kokopäivätoiminen
Toimipaikka: Turku
Aloituspäivä: Sopimuksen mukaan
Palkka: Kokemuksen ja osaamisen mukaan

Haku on auki 31.1.2021 asti, mutta kannattaa hakea tehtävään pikaisesti, sillä täytämme sen heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tarvittaessa antaa HR konsultti Juhani Äikäs, puh. 040 663 4711 tai s-posti juhani.aikas@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1407912
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Juhani Äikäs (juhani.aikas (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Turku