Kustannuslaskija
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Nyt haemme asiakkaallemme Pasilaan suorarekrytointina KUSTANNUSLASKIJAA!

Asiakkaamme etsii vakituiseen työsuhteeseen kustannuslaskijaa rakennusalalle. Työ pitää sisällään kustannus- ja määrälaskentaa, ja kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Pääkaupunkiseudulla. Työ on pitkälti itsenäistä, joten tässä tehtävässä voi työskennellä osaksi etänä. Hakemallamme kustannuslaskijalla on kokemusta vastaavista työtehtävistä, kykyä hahmottaa suuria laskennallisia kokonaisuuksia sekä huolellisuutta.


Edellytämme kustannuslaskijalta:

-Soveltuvaa koulutusta
-Käytännön työkokemusta vastaavista tehtävistä
-Hyviä IT-taitoja
-Tunnollista ja määrätietoista työotetta

Katsomme eduksi kokemuksen Jydacom- sekä CAD-ohjelmasta.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän sekä mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan yritykseen.

Työntekijä työllistyy suoraan asiakkasyrityksemme. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus heti, etenemme prosessissa sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Lisätietoja saat arkisin HR-koordinaattori Julia Tähtiseltä arkisin klo 9.00 - 16.00 numerosta 040 689 5300.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1351969
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hanko