(Poistunut julkaisusta)

Kustannuslaskija
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kustannuslaskijaa kaupunkitekniikan rakentamisen tekniseen tukeen. Tule rakentamaan kaupunki-infraa kanssamme!

Kaupunkitekniikan rakentajamme taitavat koko infrarakentamisen palvelupaketin – katujen, puistojen ja kunnallistekniikan rakentamisen. Rakentajamme toteuttavat haastavatkin rakenteet ammattitaidolla ja huolehtivat kaupunkielämän sujuvuudesta työmaiden ympärillä. Tekninen tuki tuottaa muun muassa työnsuunnittelun sekä kustannus- ja tarjouslaskennan palveluja tuotannon tarpeisiin. 

Mitä teet?

Lasket katu- ja puistohankkeiden kustannuksia ja laadit tarjouksia. Seuraat kustannusten kehittymistä ja niiden toteutumista hankkeiden päättyessä. Osallistut työmaakatselmuksiin ja teet tiivistä yhteistyötä työnjohtajan kanssa. Työsi on itsenäistä ja vastuullista, mutta saat tukea tiimiltäsi ja esimieheltäsi.

Kuka olet?

Sinulla on soveltuva, vähintään alempi korkeakoulututkinto – esimerkiksi insinöörin tai hortonomin tutkinto. Sinulta sujuu sekä katu- että puistohankkeiden kustannusten laskenta. Olet omatoiminen, motivoitunut, tavoitteellinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Teet yhteistyötä monien eri sidosryhmien kanssa.

Eduksesi luetaan kokemus vastaavista tehtävistä, infra-alan tuntemus sekä laskenta- ja aikatauluohjelmien osaaminen (FORE, Jydacom, Planman).

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme näköalapaikan Stadin rakentamiseen Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea. 

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Palkkaus on KVTES:n teknisen sopimuksen mukainen. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2 969,40 €/kk, lisäksi ammattialalisä ja mahdolliset henkilökohtaiset lisät. Tarjoamme myös Helsingin kaupungin henkilöstöedut.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 15.4.–ke 17.4. klo 9–11 tuotantopäällikkö Juha M. Lahti, puh. 050 559 2158. Täytä hakemuksesi 24.4.2019 klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on 43-35-19.