(Poistunut julkaisusta)

Kustannuslaskija
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Meyer Turun koneistosuunnittelu vastaa muun muassa laivojen voimalaitoksen, propulsiojärjestelmien, vedentuotannon sekä jätteiden käsittelyn suunnittelusta ja hyväksyttämisestä asiakkaalla ja viranomaisilla. Haemme kasvavaan koneistosuunnittelun joukkueeseemme

KUSTANNUSLASKIJAA


Tehtäviisi kuuluu

Seuraat ja ennustat koneiston ja eri laitteiden ja systeemien materiaalikustannuksia. Pääset kehittämään materiaalikustannusten statistiikkaa ja mittareita. Työtehtäviisi kuuluu myös muutosten kustannuslaskenta.


Toivomme hakijalta

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (DI tai insinööri). Työssä menestyäksesi tarvitset taloudellista ja analyyttistä ajattelutapaa sekä oma-aloitteellisuutta.

Toimit itsenäisellä työskentelyotteella ja mietit asioita ratkaisukeskeisellä lähestymistavalla.

Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä erinomainen englannin kielen taito ovat valttikortteja kustannuslaskijana.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Sami Parkkinen
Koneistosuunnittelun osastopäällikkö
+358 40 504 8925 (soittoaika to 17.1. klo 14–16)
sami.parkkinen@meyerturku.fi